Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Λούκα Κατσέλη: Δεν θα ψηφίσω το άρθρο 37

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η πρώην Υπουργός Εργασίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λούκα Κατσέλη η οποία από τη πρώτη στιγμή επανέλαβε τη πρόθεσή της να μη ψηφίσει το άρθρο 37 του περιβόητου πολυνομοσχεδίου.

Η κ. Κατσέλη, η μοναδική κυβερνητική βουλευτής που αμφισβητεί με θάρρος τη θέσπιση του συγκεκριμένου άρθρου, αναλύει τους λόγους, τις αιτίες και τις επιπτώσεις της κατάργησης του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Απορίας άξια είναι η τραγική στάση της κ. Βάσως Παπανδρέου η οποία εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι υπέκυψε στον εκβιασμό που άσκησε στην ίδια ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου λέγοντας ότι ο τελευταίος "τη διαβεβαίωσε" ότι εάν δεν ψηφιστεί έστω και ένα από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, τότε δεν θα λάβει η χώρα την έκτη δόση.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι προφανές ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές "ψάλλουν" στο βήμα της Βουλής το κύκνειο άσμα της πολιτικής τους καριέρας.*** *** *** *** *** *** Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία. *** *** *** *** *** ***