Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Δύο ακόμη Δόκιμοι Σημαιοφόροι εισέρχονται στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

To ΑΣΕΠ δέχθηκε τη προσφυγή  "αποτυχόντα"  υποψήφιου 

Την προσφυγή υποψήφιου Δόκιμου Σημαιοφόρου που φερόταν ως "αποτυχόν", έκανε δεκτή ο ΑΣΕΠ ενώ και ένας επιλαχόν εισέρχεται στη δύναμη των εκπαιδευόμενων Αξιωματικών του Λιμενικού μετά την παραίτηση ενός επιτυχόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος που δεν συμπεριελήφθη στους επιτυχόντες ή έστω τους επιλαχόντες, είχε βαθμολογηθεί με 8 στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου.

 Όπως το nextok έγραψε πρόσφατα,  ο υποψήφιος ήταν απόλυτα σίγουρος ότι η απόδοσή του έπρεπε να αξιολογηθεί με  βαθμολογία πολύ πιο πάνω από τη βάση.


 Έτσι με εισαγγελική παραγγελία,  http://nextok.blogspot.com/2011/10/blog-post_10.html πήρε το γραπτό του από τη Διεύθυνστη Εκπαίδευσης του Λιμενικού.  Το γραπτό του βαθμολογήθηκε από πανεπιστημιακό καθηγητή του Διοικητικού Δικαίου και αμέσως μετά ο ΑΣΕΠ κάλεσε το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να αιτιολογήσει τη βαθμολογία των λιμενικών βαθμολογητών.

Το αποτέλεσμα ήταν να διαπιστωθεί ότι οι λιμενικοί βαθμολογητές είχαν κάνει λάθος και έτσι ο υποψήφιος με βαθμολογία πλέον αρκετών μονάδων πάνω από τη βάση, εισέρχεται στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το πρωί της 20ης Οκτωβρίου 2011.

Τα βρόντηξε...

Στο μεταξύ, ένας από τους εξήντα επιτυχόντες, μη αντέχοντας στα "καψόνια" της εκπαίδευσης,  κυριολεκτικά τα βρόντηξε και έσπευσε να εγκαταλείψει τη Σχολή.
Έτσι, ο πρώτος από την κατάσταση των επιλαχόντων, ο κ. Μίχος Ιωάννης του Αγγέλου, κλήθηκε να παρουσιαστεί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους επιτυχόντες, πίστευαν αρχικά ότι καθημερινά θα έμπαιναν στην Σχολή στις 8.00 το πρωί και θα αποχωρούσαν στις 3.00 το απόγευμα.  Προφανώς κανείς από αυτούς δεν είχε φροντίσει να ενημερωθεί για τη σκληρή εκπαίδευση που θα υποστούν καθ' όλη τη διάρκεια του 9μήνου.  Να σημειωθεί μάλιστα ότι από το σύνολο των 25 επιτυχόντων της προηγούμενης διετίας, είχαν "αποσκιρτήσει" τέσσερα άτομα με αποτέλεσμα τη θέση τους να καταλάβουν οι πρώτοι ισάριθμοι επιλαχόντες.


*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις
και
κεφαλαία.

*** *** *** *** *** ***