Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δ. Λιντζέρης: Ο Γιώργος Παπανδρέου συνιστά πλέον παρελθόν

Ακέφαλη εμφανίζεται τώρα η Ελλάδα

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητούν βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης

Τίτλοι τέλους πολιτικής καριέρας για Διαμαντίδη-Νιώτη

Τελεία στο κεφάλαιο "Γιώργος Παπανδρέου" έβαλε ο βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας ΠΑΣΟΚ Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης.  Σε δηλώσεις του έξω από τη βουλή στις 11.00 το πρωί, ο κ. Λιντζέρης κάλεσε τον μέχρι τότε "πρωθυπουργό", "να δρομολογήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για ομαλές πολιτικές εξελίξεις".



Ο μοναδικός βουλευτής του Πειραιά που στάθηκε αρκετές φορές απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και τη φορομπηχτική πολιτική του πρόσθεσε: "Οι εμπνευστές του δημοψηφίσματος είναι υπόλογοι.  Το αίτημα διακυβέρνησης είναι περισσότερο εμφανές, η χώρα δεν μπορεί χωρίς κεντρική διεύθυνση.  Πρόσθεσε επίσης  και τόνισε την ανάγκη οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Ο κ. Λιντζέρης χαρακτήρισε επιτακτική και αναγκαία τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να δρομολογήσει τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα και το Καταστατικό του Κινήματος για ομαλές πολιτικές εξελίξεις. Ο κ. Παπανδρέου συνιστά πλέον παρελθόν, κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Λιντζέρης προχώρησε με ξεκάθαρη δήλωσή του στην άρση της εμπιστοσύνης του στη κυβέρνηση, οι έταιροι δύο βουλευτές της Β΄ Πειραιά, καλλιεργούν τη "λυκοφιλία" τους, δίνοντας γη και ύδωρ στον Γ.  Παπανδρέου, προφανώς σε μία ανταποδοτική προσπάθεια λόγω της υπουργοποίησής του ο ένας και λόγω της θέσης του στο προεδρείο της Βουλής ο άλλος.  Και φυσικά τα παραπάνω αφορούν στους Γ.  Διαμαντίδη και Γρηγόρη Νιώτη οι οποίοι έβαλαν έτσι την υπογραφή τους για το τέλος της πολιτικής τους καριέρας.

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου