Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Την Άντα, το κανώ του κι ένα ταξί να φύγει...

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μεταβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να θέσει την παραίτηση της κυβέρνησής του, μεταδίδει το BBC αναφέροντας ότι η ενέργεια αυτή θα ξεκινήσει γύρω στις 3.00 το απόγευμα.

Γεγονός πάντως είναι ότι μέχρι και πριν λίγα λεπτά κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν είχε κάνει θετική
 για τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου δήλωση ενώ ο Δημήτρης Ρέπας ο οποίος απέφυγε να εκθέσει τις προσωπικές του απόψεις, μίλησε λίγο νωρίτερα για "υπεύθυνο πρωθυπουργό" που θα πράξει ότι πρέπει για το καλό της χώρας.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στη Βουλή προκειμένου να προεδρεύσει έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ αναμένεται ότι αμέσως μετά θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να βάλει τελεία στην πρωθυπουργική του ιδιότητα.

Προηγήθηκαν σήμερα η επιστολή της Εύας Καϊλή η οποία ζητά κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως  και ανάλογες δηλώσεις άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενώ πολύ πιο τολμηρός ο Δημήτρης Λιντζέρης της Β΄ Πειραιά,  ανέφερε στη δήλωσή του ότι "Ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί πλέον παρελθόν για τη χώρα".

Το ΟΧΙ του λαού

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι τις τελευταίες εξελίξεις καθόρισε το μεγάλο "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού, του απλού και ανώνυμου πολίτη ο οποίος ανήμερα της Εθνικής επετείου του "Οχι", άφησε την οργή του να εκφραστεί και αμφισβήτησε κατάμουτρα τη πολιτική του ΠΑΣΟΚ, στο πρόσωπο των βουλευτών που τόλμησαν να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου