Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Αδωνης Γεωργιάδης - η ...χαρά της Ναυτιλίας, του Χρ. Παπουτσή και του Χρυσοχοΐδη

Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο ναυτιλιακός κόσμος της Ελλάδας αν όχι έναν υπουργό για θέματα Ναυτιλίας όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν κατ' αρχήν για τους Ναυτιλιακούς συντάκτες που θα έχουν να γράφουν ασταμάτητα καθώς ο νέος εν δυνάμει Υπουργός είναι συνήθως λαλίστατος.


Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν ο επί θεμάτων Ναυτιλίας και πολιτικός προϊστάμενος ορισμένων Λιμενικών που εξακολουθούν να υπάγονται σε Διευθύνσεις του χαρτοφυλακίου του, θα ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ - κι ας κάνουμε το σταυρό μας να διαψευσθούμε - με τον Χρήστο Παπουτσή ο οποίος με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες παραμένει στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Και επίσης οι θεατρικές σκηνές θα έχουν σίγουρα πολλά να ανεβάσουν σπαραχτικά ευτράπελα από την μετωπική του κ. Γεωργιάδη με τον Υπουργό του Χρυσοχοΐδη.

 Αμ το άλλο;  Να δούμε το ΠΑΜΕ να παραδίδει ψηφίσματα στον κ. Γεωργιάδη!  Ή τον Άδωνη Γεωργιάδη να επισκέπτεται τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Τέλεια!  Πάμε για πολλά γέλια και ...κλάματα.


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***