Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οργιάζει η απουσία ήθους στο Λιμενικό

Ύποπτος Λιμενάρχης, προστατευόμενος της ...ΕΔΕ

Σειρά υποθέσεων που αφορούν στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, του οικονομικού εγκλήματος και της  διαφθοράς στο Λιμενικό και την Ακτοφυλακή δίνει συχνά στη δημοσιότητα το  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Φυσικά για λόγους ευνόητους, και μερικές φορές για λόγου που δεν συμφέρουν ορισμένους... αποφεύγονται οι αναφορές σε όλες τις υποθέσεις που διερευνώνται ενώ αποκρύπτονται και σημαντικά στοιχεία που ήδη έχουν ενοχοποιήσει υψηλόβαθμους - κυρίως - αλλά και στελέχη χαμηλότερων βαθμίδων.

Περιορισμένης έκτασης ...αποκαλύψεις

Έτσι με Δελτίο Τύπου της 18ης Νοεμβρίου 2011, το αρμόδιο Υπουργείο συνοψίζει το έργο των διωκτικών Αρχών σε θέματα που αφορούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και άλλες αξιόλογες υποθέσεις ως ακολούθως:




*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου