Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Φθηνά αμνοερίφια διασφαλίζει για τους Κορυδαλλιώτες ο δήμαρχος Στ. Κασιμάτης


Θετική πρωτοβουλία του Σταύρου Κασιμάτη

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού
Σταύρος Κασιμάτης
Δύσκολοι καιροί, νέες ανάγκες και οι δήμαρχοι, αρκετοί τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ανέλαβαν έναν καινούριο ρόλο, τον ρόλο του διασφαλιστή ποιοτικών αλλά φθηνότερων προϊόντων για τους συμπολίτες τους.

Έτσι μετά το κίνημα της πατάτας, του ρυζιού και του ελαιολάδου, εν όψη και των εορτών σειρά έχουν τα αμνοερίφια.


Έτσι, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στο Δήμο Κορυδαλλού, σύσκεψη με τους κρεοπώλες της πόλης με σκοπό να εξασφαλιστούν ενόψει των εορτών του Πάσχα, φτηνά, ποιοτικά, ελληνικά αμνο-ερίφια που να τηρούν όλους τους κανόνες της Δημόσιας Υγείας, για τους κατοίκους του Κορυδαλλού.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός που αφορούσε τόσο στη διασφά-λιση των κανόνων δημόσιας υγείας καθώς η πώληση των αμνοεριφίων και τα στάδια της διακίνησης, μεταφοράς, σφαγής, φόρτωσης και αποθήκευσης διέπεται από αυστηρούς Κοινοτικούς Κανονισμούς και Εθνική Νομοθεσία. Επίσης, ζητήθηκε από το Δήμαρχο να υπάρχει ικανή ποσότητα ελληνικών αμνοεριφίων τις εορτές του Πάσχα και η εξασφάλιση των καλύτερων τιμών.

Οι κρεοπώλες του Κορυδαλλού διαβεβαίωσαν το δήμαρχο και τους δημότες της πόλης ότι θα εξασφαλίσουν ποιοτικά, ελληνικά αμνοερίφια στις καλύτερες δυνατές τιμές, σεβόμενοι τον ανταγωνισμό και τους καταναλωτές

Ο Δήμος Κορυδαλλού καλεί όλους τους δημότες της πόλης να στηρίξουν τα καταστήματα του Κορυδαλλού, να αγοράσουν αμνοερίφια από τα κρεοπωλεία της πόλης και να αποφύ-γουν τα παράνομα σημεία πώλησης που δεν διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία.


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***