Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Βραβείο Φιλεξενίας στον Κωστάκη Λοίζου

Από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Φιλοξενίας η σημαντική αναγνώριση για τον Όμιλο LOUIS

Ομόφωνη αναγνώριση της Ευρώπης για τα 72 χρόνια προσφοράς στον Τουρισμό


Στον Κύπριο επιχειρηματία
Κωστάκη Λοΐζου
απονεμήθηκε το βραβείο EHF
του Ευρωπαϊκού
Ιδρύματος Φιλοξενείας
Το μεγάλου κύρους βραβείου του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Φιλοξενίας “EHF Award” απονεμήθηκε στον Κωστάκη Λοΐζου, εκτελεστικό Πρόεδρο του κυπριακού Ομίλου Louis.

Επισημαίνεται ότι το Ευρωπαϊκό αυτό βραβείο επιδίδεται κάθε χρόνο στην προσωπικότητα που συνέβαλε ουσιαστικά και για σειρά ετών στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας στην οποία φιλοξενείται η Σύνοδος. Και προφανώς το γεγονός ότι ένας επιχειρηματίας από τη μικρή Κύπρο πέτυχε αυτή την αναγνώριση με ανταγωνιστές τα μεγαθήρια της Ευρώπης προσλαμβάνει εξαιρετική αξία τόσο για την επιχείρηση όσο και για το μικρό μεσογειακό νησί του μισού εκατομμυρίου πολιτών . Σημειώνεται ότι η Συνέλευση πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στη Προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά το 2ο εξάμηνο.

Η βράβευση του κ. Κωστάκη Λοΐζου εγινε κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου της Εαρινής Γενικής Συνέλευσης της HOTREC, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό στις 25 Απριλίου 2012. Η HOTREC είναι ο Επίσημος Σύνδεσμος Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Καφεστιατορίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εκπροσωπεί τις εν λόγω βιομηχανίες στα αρμόδια όργανα της Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κωστάκης Λοΐζου προτάθηκε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.) η οποία επικυρώθηκε από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της HOTREC και του Ιδρύματος GASPART BONET που αποτελούν τους συνιδρυτές του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Φιλοξενίας.

Για την προσφορά του στον Τουρισμό

Παραλαμβάνοντας το Πανευρωπαϊκό αυτό βραβείο που αποτελεί αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis αφιέρωσε την πολυσήμαντη αυτή διάκριση στο ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες του Ομίλου. Πιο συγκεκριμένα, στη Ομιλία του, ο κος. Κωστάκης Λοΐζου τόνισε ότι: «Πρέπει να σημειώσω ότι αυτή η τιμή δεν είναι μόνο προσωπική αλλά αντανακλά τις άοκνες προσπάθειες των στελεχών καθώς και των χιλιάδων αφοσιωμένων υπαλλήλων της Louis που έχουν στηρίξει την ξενοδοχειακή μας αλυσίδα αλλά και τον Όμιλο εν γένει για περισσότερα από εβδομήντα-επτά έτη».

Επιπρόσθετα, ο κ. Λοΐζου εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στον ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., την HOTREC καθώς και το Ίδρυμα Gaspart Bonet για την τιμητική αυτή διάκριση και σημείωσε ότι: «Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για κάποιον είναι να τυγχάνει της αναγνώρισης των συναδέλφων του και για αυτό σας είμαι βαθιά ευγνώμων».

Ο Πρόεδρος της HOTREC  Kent Nyström, δίνοντας το βραβείο στον Κωστάκη Λοΐζου εξέφρασε την ιδιαίτερη του χαρά και συγκίνηση που απένειμε το σημαντικό αυτό βραβείο σε μια προσωπικότητα την οποία είχε τη χαρά να γνωρίσει στα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας του στον τουρισμό, όταν το 1972 ξεκίνησε την καριέρα του ως εκπρόσωπος της Fritidsresor στην Αμμόχωστο.

Το Βραβείο του Ευρωπαϊκού ιδρύματος Φιλοξενίας “EHF Award” αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση για τον πρωτοποριακό και εποικοδομητικό ρόλο του Ομίλου Louis στην Ευρωπαϊκή αγορά τουρισμού, καθώς και μια ακόμα δέσμευση για τη συνέχιση της προσήλωσης σε παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και στις επόμενες δεκαετίες.


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου