Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΝΕΡΑ...

Θέλει να γίνει υπαρχηγός!

• Στο γραφείο του κ. Βαλεργάκη αποσύρθηκαν μετά την τελετή, ο ναύαρχος και η κ. Ρετζεμπέρη. Όλοι μαζί το έριξαν στη τσικουδιά.

Λίγο νωρίτερα, στο προαύλιο του «αείμνηστου» ΥΕΝ, κάποιος ακούστηκε να δηλώνει με έπαρση:
Εάν δεν βάλω αύριο και το άλλο σιρίτι, εγώ θα παραιτηθώ.  Προφανώς ο άνθρωπος θέλει να υπηρετήσει το "Όραμα" του Παπανδρέου το οποίο διαδέχθηκε το όραμα του Ελευθερίου Βενιζέλου!

Φέρτε μου όλες τις ομιλίες Αρχηγών...

• Συρραφή από ομιλίες προηγούμενων Αρχηγών έκανε ο πρώτος Αρχηγός Ακτοφυλακής. Εκεί αποδίδουν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους και το γεγονός ότι μερικές φορές έχασε τα λόγια του. Γεγονός πάντως είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σούλης δεν σήκωσε κεφάλι από το κείμενο. Η στάση του μπροστά στο αναλόγιο ήταν διαρκώς σκυφτή. Ψυχή και …Σώμα!

Έρχονται κι άλλα παρατράγουδα!
Αναμείνατε στο ...ακουστικό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου