Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ;

Καταπέλτης για την εγκατάλειψη
των μικρών νησιών ήταν ο πρώην
Υφυπουργός Πάνος Καμμένος
Χείμαρρος ήταν ο πρώην Υφυπουργός Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Πάνος Καμμένος, όταν από το βήμα της βουλής επέκρινε την αποκοπή του Λιμενικού από το ΥΘΥΝΑΛ.  Αναφέρθηκε κυρίως στον κίνδυνο αποκοπής ορισμένων μικρών νησιών καθώς μέχρι στιγμής καμία εταιρία δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη σύνδεσή τους με επιδότηση.  Αναφέρθηκε ακόμα και στο μπλακ άουτ του θαλάμου Επιχειρήσεων την προηγούμενη Παρασκευή ενώ σημειώθηκε ένταση όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο όνομα του τέως νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις που έθεσαν οι συνάδελφοί του από το βήμα της βουλής ενώ περιορίστηκε να αναφέρει την ανάγκη αυτοτέλειας του Λιμενικού αφού αναφέρθηκε στα  σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας στη θάλασσα και στην αντιμετώπιση περιστατικών λαθρομετανάστευσης κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου