Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ...

Μερικές εκατοντάδες αναγνώστες στάθηκαν σήμερα στο δημοσίευμά μας που αφορά στους Τεχνικούς Αξιωματικούς του Λιμενικού οι οποίοι προσδοκούν ό,τι μέσα στο προωθούμενο νομοσχέδιο Παπουτσή να υπάρξει ρύθμιση που  θα επιτρέψει την εξέλιξή τους:  http://nextok.blogspot.com/2011/02/blog-post_14.html

Στο προηγούμενο κείμενο από λάθος, σημειώσαμε ότι ο σημερινός Αρχηγός και οι Υπαρχηγοί τυγχάνουν νεότεροι ορισμένων Τεχνικών Αξιωματικών του Λιμενικού.  Όπως όμως μας επισημάνθηκε αυτή η αναφορά δεν είναι σωστή.


Είναι θετικό το γεγονός ότι κάποιοι επεσήμαναν αυτό το λάθος και μάλιστα ότι πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού.  Θετικό και ευχάριστο θα ήταν, εάν όλοι όσοι κόπτονται για τη διόρθωση αυτού του δημοσιογραφικού λάθους, νοιαστούν και για την ουσία του θέματος, ώστε να προωθήσουν την επίλυση αυτού το προβλήματος.

Το γεγονός ότι όλοι οι Τεχνικοί Αξιωματικοί γνώριζαν όταν κατετάγησαν τις συνθήκες που επικρατούν στο Σώμα, δεν λέει τίποτα σήμερα, καθώς η ζωή και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης,  εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς (ξεχνάμε φυσικά επί του παρόντος τις συνθήκες που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ).  Σε τίποτα δεν μοιάζει η σημερινή ζωή των Ελλήνων με ότι ζούσαμε το 1981.  Αυτό ας το αναλογιστούν όσοι ενδιαφέρονται για τη διόρθωση μικρών, ελάχιστης αξίας λεπτομερειών σε δημοσιογραφικά κείμενα, και ας συμβάλουν στη διόρθωση σημαντικών θεμάτων που θα βοηθούσαν τόσο στη βελτίωση της λειτουργίας των Υπηρεσιών, όσο και στη επιβολή της ισονομίας.  Αν αυτή η κυβέρνηση δεν σκύψει πάνω από τέτοια θέματα, τότε σίγουρα κανείς εδώ δεν έχει μέλλον. 
Θεοδοσία Κοντζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου