Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ...ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ!

Έξαλλος πληροφορούμαστε είναι ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Κωνσταντίνος Σούλης με Ανώτερο αξιωματικό επειδή προχώρησε στη σύγκλιση του Συμβουλίου Επικρατείας ενώ δεν είχε συγκληθεί το Δευτεροβάθμιο Ανωτάτων για το 2010. Το αποτέλεσμα ήταν να μην γίνει η επανάκριση έξι αξιωματικών μεταξύ των οποίων είναι οι Νάκος, Αλβανόπουλος και Παπαδημητράκης ώστε να έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν ενώπιον του Συμβουλίου για να δικαιωθούν στην προσφυγή τους ή να αποστρατευθούν οριστικά.

Για το θέμα ευθύνη αποδίδεται και στον τέως Αρχηγό του Λιμενικού Αθανάσιο Μπούσιο, τον οποίο σύμφωνα με άτομα που είχαν παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, η πλειοψηφία των παρισταμένων αγνόησε επιδεικτικά.

Το πιο πάνω γεγονός αξιολογείται ως κατακριτέο, καθώς στερεί τη δυνατότητα στους αποστρατευθέντες, με δημοκρατικές διαδικασίες να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο Σώμα. 
Αυτό που σχολιάζεται στο Λιμενικό, είναι ότι οι υπεύθυνοι των αντιδημοκρατικών διαδικασιών ηθελημένα επιχείρησαν να στερήσουν την ευκαιρία από κάποιον ή από όλους τους  συγκεκριμένους αποστρατευθέντες.  Το θέμα είναι, ποιος τους δίνει ακόμα ...σχοινί για να κρεμάνε κόσμο!

-=-=-=-=-=

Παρακαλούμε, αφήστε τα σχόλιά σας κάτω από το κείμενο