Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΟΝ ...ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ;

Οι πολύ καλές του σχέσεις με την κ. …«Κοκόλα» του πρωθυπουργικού Γραφείου φαίνεται ότι διατηρούν αμετακίνητο μέχρι σήμερα έναν αξιωματικό του Λιμενικού ο οποίος έχει συγκεντρώσει τα πυρά αρκετών συναδέλφων του εξ’ αιτίας της πολύ κακής αλλά και επιλεκτικής διαχείρισης διαφόρων υποθέσεων.


Ο συγκεκριμένος αξιωματικός άγεται και φέρεται λέγοντας ότι έχει επίσης «δεσμούς» με το ΠΑΣΟΚ ενώ είναι γνωστές αρκετές ιστορίες του που θα έκαναν κάθε κομματικό μηχανισμό να ντρέπεται, αν και εδώ που τα λέμε οι πολίτες είναι εκείνοι που θα πρέπει να ντρέπονται για τους σημερινούς κομματικούς μηχανισμούς.


Το θέμα είναι ότι ο κύριος αυτός είτε με μπουνάτσα είτε με μποφόρια καταφέρνει να επιπλέει παρά τα προβλήματα που προκαλεί στην Υπηρεσία του.

Για παράδειγμα: Είναι γνωστό ότι γύρω στο 2006 ένας λιμενοφύλακας χρήστης ναρκωτικών, στη προσπάθειά του να διαφύγει από τη σύλληψη, έσπασε τα πόδια του. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά τον καταδίκασε και το Πειθαρχικό αποφάσισε την απόταξή του. Ωστόσο, από το Διοικητικό Εφετείο εκδόθηκε η ακύρωση της απόταξης αλλά ο προαναφερθής αξιωματικός κράτησε την απόφαση στο συρτάρι του αντί να την παραπέμψει στον Υπουργό για τα περεταίρω. Έτσι σήμερα, καλείται το Δημόσιο, να καταβάλει έξι χρόνων δεδουλευμένα στον λιμενοφύλακα και φυσικά να τον επαναφέρει στο Σώμα.

Και δεν είναι η μοναδική παγίδα που έστησε στο Σώμα και στο Δημόσιο ο συγκεκριμένος.  Όσοι τον περιβάλλουν έχουν αρκετά και ενδιαφέροντα να διηγηθούν ενώ πολλά από αυτά τα γνωρίζει ακόμη και ο ίδιος ο Υπουργός όπως έχουμε πληροφορηθεί.

Γιατί όμως δεν αγγίζει κανείς αυτόν τον αξιωματικό; Τόσο πολύ τον φοβάται ακόμα και ο κ. Παπουτσής, διερωτώνται οι συνάδελφοί του που έχουν αγανακτήσει με τις μεθοδεύσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου