Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΚΤΑΣ

Μετά το εγκεφαλικό...


Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση της υγείας του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς, μετά την πνευμονική λοίμωξη που ακολούθησε το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Ντενκτάς βρίσκεται σε αναπνευστήρα, ενώ με ιδιωτικό αεροσκάφος έφθασε στα κατεχόμενα ομάδα ειδικών ιατρών από τη στρατιωτική ιατρική Ακαδημία Γκιουλχανέ της Τουρκίας. Στα κατεχόμενα βρίσκεται και ο διεθνούς φήμης καρδιολόγος Αλί Οτο, ο οποίος υπήρξε κατά το παρελθόν Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Καρδιολόγων.


Oι γιατροί δεν θεωρούν επιβεβλημένη τη μεταφορά του ασθενούς στην Τουρκία, ενώ η εφημερίδα ''Αφρίκα'' γράφει ότι η μη μεταφορά του στην Τουρκία οφείλεται στο γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει το ταξίδι αυτό. Ο γιος του Ραούφ Ντενκτάς, Σερντάρ, δήλωσε ότι η επιστήμη έκανε ό,τι μπορούσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου