Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ISO 9001:2008 ΕΒΑΛΕ Ο ΟΛΠ

Την ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 στις Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Κρουαζιερόπλοιων που προσεγγίζουν στο λιμάνι του ΟΛΠ Α.Ε. υπέγραψαν ο ΟΛΠ Α.Ε. και η «Αρίστη Συμβουλευτική Α.Ε.», μετά από την υπογραφή της Απόφασης της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του διεξαχθέντος διαγωνισμού.



Το έργο αυτό θα παραδοθεί σε 5 μήνες και αποτελεί ένα από τα έργα, τα οποία εκτελεί ο ΟΛΠ Α.Ε. για την αναβάθμιση των υπηρεσιών κρουαζιέρας. Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκαν ήδη οι λειτουργικές βελτιώσεις του Σταθμού Επιβατών Κρουαζιέρας Α, στον οποίο δημιουργήθηκαν νέοι χώροι, νέοι ταινιόδρομοι και πρόσθετοι σταθμοί ελέγχου με ηλεκτρονικές πύλες, ενώ το Δ.Σ. ήδη ενέκρινε την ενοικίαση 6 νέων υπερσύγχρονων λεωφορείων χαμηλού δαπέδου για τη μεταφορά των επιβατών από τους Σταθμούς Επιβατών στα πλοία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου