Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ


Τέλος στην ζωή του έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μ. Κ. πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου του στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία την Τετάρτη το πρωί ο M.K.  άνοιξε το παράθυρο στο γραφείο του και πραγματοποίησε βουτιά θανάτου από τον τέταρτο όροφο.


Η εταιρία Vitamin δραστηριοποιούνταν στον χώρο του κινηματογράφου και συνεργαζόταν στενά με την Audiovisual. Ο ισολογισμός του 2010 για την εταιρεία εμφάνισε ζημιά της τάξεως των 400.000 ευρώ, ενώ οι συσσωρευμένες ζημιές έφταναν τις 576.000. Η Vitamin βάσει του ίδιου ισολογισμού είχε προς είσπραξη στις 31 Δεκεμβρίου του 2010 4,8 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 2,8 ήταν σε μεταχρονολογισμένες επιταγές.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Υγείας, οι αυτοκτονίες στη χώρα μας αυξήθηκαν δραματικά εξ' αιτίας της οικονομικής κατάστασης με αποτέλεσμα η Ελλάδα να διατηρεί τη πρώτη θέση στις αυτοκτονίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Πηγή:  Sofokleous.gr


*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου