Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ Λ.Σ.

Έντονο ενδιαφέρον εξέφρασαν οι αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση που αποκάλυψε το nextok αναφορικά με "διευκόλυνση" υποψηφίων Δόκιμων Σημαιοφόρων στις αθλητικές δοκιμασίες.

Τόσο ο Υπουργός Χρήστος Παπουτσής, όσο και η Εισαγγελία του Ναυτοδικείου αλλά και ο εκτελών χρέη Αρχηγού, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Φουστάνος δήλωσαν ότι επιθυμούν άμεσα να διερευνήσουν το θέμα βάση των αποδεικτικών στοιχείων.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα το υλικό θα φθάσει στις αρμόδιες Αρχές χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το nextok εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους μας εμπιστεύτηκαν και συνέβαλαν σ' αυτή την αποκάλυψη αλλά και την ευχή να είναι αυτό το τελευταίο περιστατικό όπου κάποιοι ευνοούν τα "δικά" τους παιδιά σε βάρος άλλων υποψηφίων οι οποίοι κουράστηκαν πολύ για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου