Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αναφορικά με τα ρεπορτάζ του nextok 

http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_8884.html

2.  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ...    http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_04.html  κλπ,  όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το nextok πήραν τον δρόμο τους για τις αρμόδιες Αρχές. 
Για το θέμα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκδόθηκε στις 5.40 σήμερα το απόγευμα η ακόλουθη ανακοίνωση:  

<<Σχετικά με τις αναφορές-καταγγελίες που αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα του διαδικτύου για τις διαδικασίες της αθλητικής δοκιμασίας του Διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων 2011 του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υπέβαλε το συγκεκριμένο έντυπο υλικό στην Εισαγγελία  του Ναυτοδικείου Πειραιά, η οποία έχει επιληφθεί της υποθέσεως>>.

Να προσθέσουμε ότι ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου επικοινώνησε μαζί μας καθώς και άλλοι αρμόδιοι.  Στη διάθεσή τους είναι κάθε πληροφορία και στοιχείο που διαθέτει το nextok ώστε οι αρμόδιες Αρχές να έχουν την πρώτη συνδρομή που θα τις βοηθήσει να σπάσουν  το απόστημα, αλλά και επιτέλους να τερματιστούν οι αδιαφανείς διαδικασίες υψομέτρησης και αθλητικών δοκιμασιών που ακολουθούνταν μέχρι χθες.

Άποψή μας, και ελπίζουμε και του αρμόδιου Υπουργού, είναι ότι τόσο η υψομέτρηση όσο και οι αθλητικές διαδικασίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται δημοσίως και όχι κεκλεισμένων των θυρών.  Επίσης πρέπει να βιντεοσκοπούνται προκειμένου κανένας υποψήφιος να μην έχει την αίσθηση ότι αδικήθηκε ή ότι κάποιος υμέτερος έχει ευνοηθεί. 

5 σχόλια:

  1. κ. Κοντζόγλου,

    Πάλι το μαχαίρι θα (ξανα) φτάσει στο κόκκαλο??
    Αμάν πια με αυτά τα μαχαίρια που ..... μόνο επιδερμικά αγγίζουν το απόστημα!!!

    Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Α Μ Ε Σ Α ΝΑ ΣΕ "ΚΛΕΙΣΟΥΝ", ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ο Υ Μ Ε Ν Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!
    (ΑΡΘΡΟ 191 ΠΚ) Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΩΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και παρακαλώ σας ζητώ συγνώμη, αλλά η καθυστέρηση του ειρωνικού σας σχολίου, έγινε επειδή δεν είμαι κολλημένη όλη τη μέρα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Έχω και άλλες υποχρεώσεις.
    Πάντως σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου