Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κουρεμένες... κατά 50% έλαβαν τις συντάξεις του ΙΚΑ Νοεμβρίου

Ξύσαμε και τον ...πάτο της οικονομίας

Απόγνωση και αγανάκτηση πνίγει την τρίτη ηλικία


Μειωμένες κατά περίπου 50% έφθασαν στα χέρια των συνταξιούχων του ΙΚΑ οι συντάξεις Νοεμβρίου 2011.

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες που δέχθηκε το nextok οι συνταξιούχοι είδαν με έκπληξη τα μειωμένα ποσά να έχουν κατατεθεί στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Έτσι για παράδειγμα η κ. Αγγελική Μ. από τον Κορυδαλλό, αντί για 640 ευρώ, εισέπραξε χθες μόλις τα 320.  Αντίστοιχα ο κ. Μανώλης Π. από τη Δραπετσώνα είδε μειωμένη κατά 550 ευρώ τη σύνταξη των 1.100 ευρώ με την οποία ζει ο ίδιος και η σύζυγός του.

Όπως μας ανέφεραν οι δικαιούχοι, κανείς από τους υπαλλήλους των τραπεζών όπου βρίσκονται οι λογαριασμοί τους δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν το ...κούρεμα που έφθασε το 50% των συντάξεών τους.

Αποτέλεσμα:  Η αγανάκτηση και η απόγνωση συντρόφευσαν τους ηλικιωμένους απόμαχους το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε, καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτό είναι ένα μέτρο προσωρινό ή εάν η χώρα μας μπήκε ουσιαστικά στην επόμενη μέρα της πτώχευσης.

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

1 σχόλιο:

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου