Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΚΙΜΟ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ;

Απίστευτο ακούγεται και ακόμα κι εμείς δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε.  Ωστόσο, πηγή από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, ισχυρίζεται ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, τηλεφώνησε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή ενδιαφερόμενος για την περίπτωση αποτυχίας νεαρού που τυγχάνει υιός συνεργάτη του.

Δημοσιογραφική πηγή ισχυρίζεται ότι νωρίτερα, ο συγκεκριμένος
"συνεργάτης" άφησε απειλές (μετάθεσης, αποστρατείας, δίωξης κλπ) κατά συγκεκριμένων ατόμων που υπηρετούν στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης αλλά και κατά εξεταστών που έδωσαν κακές βαθμολογίες στον πτυχιούχο υιό του.

Ο ίδιος ζήτησε μάλιστα με εισαγγελική παραγγελία τα γραπτά γραπτά του.

Εννοείται ότι μεταφέρουμε τη πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.  Ωστόσο, είναι προφανές ότι  εάν αδικήθηκε ο υιός του "υψηλού" συνεργάτη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μάλλον  δεν είναι ο μοναδικός! 


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία. *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου