Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ "ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ" ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ;

Με αφορμή την καταγγελία υποψήφιου Δόκιμου Σημαιοφόρου του Λιμενικού  Σώματος  http://nextok.blogspot.com/2011/10/2011.html  προσθέτουμε για την ώρα, μερικές ακόμα πληροφορίες που περιήλθαν στο nextok από αξιόπιστες πηγές:


1. Αφού ξεκίνησε η διαδικασία διόρθωσης των γραπτών, διαπιστώθηκε ότι μετά βίας πέντε υποψήφιοι είχαν "αριστεύσει"   με βαθμούς πολύ πάνω από τη βάση. Έτσι δόθηκε (από ποιον άραγε;) η εντολή, τα εννιάρια να γίνονται δεκάρια. Πολύ σύντομα όμως διαπιστώθηκε πως ούτε αυτό θα ήταν αρκετό και ότι δεν θα ήταν εύκολο να συμπληρωθεί ο αριθμός των 60 θέσεων που είχαν ανοιχτεί. Έτσι δόθηκε ξανά η εντολή να βαθμολογούνται και τα γραπτά του 8 με βαθμό 10.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μεταξύ των 60 "ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ" Δόκιμων σημαιοφόρων 22 άτομα έλαβαν βαθμό 10 σε 31 γραπτά. Μάλιστα επτά από αυτούς βαθμολογήθηκαν με 10 σε δύο γραπτές διαδικασίες.


2. Ανάμεσα στους υποψήφιους που βαθμολογήθηκαν με δύο δεκάρια είναι και η υποψήφια στην οποία αναφέρεται ο πιο πάνω αναγνώστης-Υποψήφιος,   η οποία την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, καθυστέρησε να εισέλθει στην αίθουσα των εξετάσεων όπως πληροφόρησαν το nextok παρευρισκόμενοι  (δείτε: http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_7477.html

3.  Πρόκειται για την ίδια υποψήφια η οποία ενώ καθυστέρησε, δέχθηκε το τηλεφώνημα του Ανώτερου Αξιωματικού της Εκπαίδευσης,  αν και δύο ακόμα υποψήφιοι είχαν καθυστερήσει εκείνη τη μέρα.  Κανείς όμως δεν τηλεφώνησε σ' αυτούς γιατί πολύ απλά το τηλέφωνό τους δεν ήταν καταχωρημένο στη λίστα του κινητού τηλεφώνου του εν λόγω αξιωματικού.

4.  Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε το τηλεφώνημα επειδή γνώριζε παλιά τον πατέρα της, καθώς κατοικούσαν στην ίδια πόλη - της Β΄ Πειραιά.

5.  Πρόκειται πάντως για την  ίδια υποψήφια η οποία  σύμφωνα με καταγγελία ευνοήθηκε στο άθλημα του δρόμου των 1000 μέτρων έτσι ώστε ενώ κάλυψε την απόσταση σε περισσότερο από έξι λεπτά, βρέθηκε μέσα στους υποψηφίους των γραπτών εξετάσεων. Από την ίδια διαδρομή τέσσερις υποψήφιες (η 2η, 3η, 4η, και 5η) που τερμάτισαν πριν από την συγκεκριμένη, κόπηκαν και δεν προωθήθηκαν στις γραπτές εξετάσεις αφού είχαν ξεπεράσει το χρονικό όριο των 4 λεπτών και 30 δευτερολέπτων.

6.  Γιατί ο Διευθυντής Εκπαίδευσης έπρεπε να βρίσκεται στη Βάρη όλες τις ημέρες που πραγματοποιούνταν οι εξετάσεις;  Ο ίδιος μας  δήλωσε ότι ο ρόλος του είχε τελειώσει όταν παρέδωσε τους υποψήφιους στις κερκίδες του χώρου όπου θα εκτλούνταν οι αθλητικές δοκιμασίες, δηλαδή στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

7.  Για όλα τα πιο πάνω, είναι γνώστες όλοι στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, αλλά όλως περιέργως δεν φαίνονται να ...ενοχλούνται.  Ο φόβος τους, ο μοναδικός τους φόβος, είναι μήπως ακυρωθεί ο διαγωνισμός στον οποίο κάποιοι αξιωματικοί τοποθέτησαν υμέτερους  μέσα στη λίστα των επιτυχόντων ( θα εξηγήσουμε πως έγινε αυτό σε επόμενη ανάρτηση).

8.  Τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς οι οποίοι συμμετείχαν στις διαδικασίες, κρατούν "άσσους"  στο μανίκι τους, για τη περίπτωση που χρειαστεί να μιλήσουν.

9.  Αν έστω κάτι απ' όσα αναφέραμε περι της βαθμολόγησης των γραπτών διαδικασιών δεν ευσταθεί, τότε ας παρουσιάσει η ηγεσία του Λιμενικού ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ.

Πού είναι άραγε τα γραπτά των επιτυχόντων;  Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης όπως έχουμε γράψει ξανά, μας δήλωσε ότι κρατούνται όπως συμβαίνει πάντα και θα διατηρηθούν για έξι μήνες.  Ωστόσο, άλλες πηγές    Ε Π Ι Μ Ε Ν Ο Υ Ν    ότι τα γραπτά των επιτυχόντων έχουν ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ  ώστε να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για όσα επικαλούνται οι αναρτήσεις του nextok.

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου