Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Κάποιοι από την ηγεσία, χάνουν ή έχασαν την εμπιστοσύνη των Λιμενικών

Τα πρώτα δείγματα της δημοσκόπησης του nextok


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημοσκόπηση του nextok με την οποία διερευνάται το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Λιμενικού- Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Αν και δεν είναι ασφαλές για την ώρα για να εκφράσει κάποιος απόλυτη άποψη, ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία της ψηφοφορίας προκύπτει ότι ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, απολαμβάνει μεγαλύτερης εμπιστοσύνης και εκτίμησης από τους ένστολους και το κοινό,  σε σύγκριση με τον Υπαρχηγό και τον Επιτελάρχη.  Και προφανώς δεν θα προκαλούσε καμία έκπληξη εάν οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία απέδιδαν ίσα ή περίπου ίσα ποσοστά εμπιστοσύνης ή μη εμπιστοσύνης στα τρία μέλη της ηγεσίας.  Το γεγονός  όμως ότι οι δύο Ανώτατοι, συγκεντρώνουν διπλάσιο αριθμό "get out"  από τον Αρχηγό, ίσως δηλώνει ότι ο Αντιναύαρχος Σούλης έχει κερδίσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και εκτίμηση


Το ερώτημα όπως βρίσκεται παραπλεύρως στη στήλη των Δημοσκοπήσεων είναι:  Μετά τις ανακατατάξεις στην Αστυνομία και τη Π.Υ., πρέπει να γίνουν αλλαγές και στην ηγεσία του Λιμενικού-ΕΛ.ΑΚΤ.;


Δείτε πιο κάτω - μαυρίζοντας τον πίνακα -  τα αποτελέσματα της μέχρι στιγμής ψηφοφορίας και μην αμελήσετε να εκφράσετε την άποψή σας συμμετέχοντας στην ψηφοφορία.
Ναι
  8 (27%)
ΌΧΙ
  4 (13%)
Ίσως
  0 (0%)
Να αντικατασταθεί ο Αρχηγός
  5 (17%)
Να αντικατασταθεί ο Υπαρχηγός
  10 (34%)
Να αντικατασταθεί ο Επιτελάρχης
  10 (34%)
Δεν ξέρω, δεν έχω άποψη
  0 (0%)
Να μην αντικατασταθεί κανείς
  1 (3%)
Να φύγουν όλοι
  7 (24%)

Χαρακτηριστικό της ψηφοφορίας είναι ότι όσοι συμμετείχαν μέχρι στιγμής και μέσα στις λίγες μόνον ώρες που αναρτήθηκε η ψηφοφορία, έχουν όλοι άποψη.  Η επιλογή "Δεν έχω άποψη",  μέχρι στιγμής δεν έλαβε ούτε μία ψήφο.  Ανάλογη είναι η ένδειξη που παρουσιάζει η θέση:"Ίσως" (σ.σ.  δηλ. ίσως πρέπει να αντικατασταθεί η ηγεσία).

Διευκρινίζεται ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν περισσότερες από μία επιλογές.


** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. 
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***