Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ ...ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Σχεδόν ψυχρή ήταν η βραδυνή εκδήλωση της ΠΕΑΛΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ που έγινε στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παρέστεισαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ΥΘΥΝΑΛ Γιάννης Διαμαντίδής, οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Νιώτης, και Δημήτρης Καρύδης,  και από τη Νέας Δημοκρατία οι κ. Τραγάκης, Νεράντζης και Μελάς.

Οι δύο υπουργοί παρέμειναν στο ίδιο τραπέζι για περίπου 45 λεπτά, συζητώντας και χωρίς να σκάνε χαμόγελα ή να χαλαρώνουν λίγο τη συζήτηση, πράγμα που επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι οι σχέσεις τους βρίσκονται όντως στη κόψη του ξυραφιού.

Ο μεν Διαμαντίδης υποτίθεται ότι "χρωστάει" στον κ. Παπουτσή για την διάταξη περί "γλωσσομάθειας" των ναυτικών που συμπεριέλαβε μέσα στο σχέδιο νόμου για τη σύσταση του Αρχηγείου Λ.Σ., όπως και το γεγονός ότι προέβη σήμερα στην επανάκριση πέντε αξιωματικών του Λιμενικού οι οποίοι είχαν προαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου από τον τέως Αρχηγό Αθανάσιο Μπούσιο.

Από τη πλευρά του ο κ. Παπουτσής "χρωστάει" στον κ. Διαμαντίδη το γεγονός ότι έδωσε την έγκρισή του για να προαχθούν οι πέντε αξιωματικοί (βλέπε προηγούμενα δημοσιεύματα) όπως και το γεγονός ότι ο κ. Διαμαντίδης είναι αντίθετος με την απομάκρυνση του Λιμενικού από το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων.

Κυρίαρχο θέμα της βραδιάς ήταν το αυτό της σύγκλισης του Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Κρίσεων και όλοι ρωτούσαν για τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις.  Πλην όμως τόσο ο Αρχηγός, όσο και όλοι όσοι συμμετείχαν σ' αυτό, κρατούσαν το στόμα τους κλειστό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι Γενικοί Γραμματείς των δύο Υπουργείων ενώ συνολικά οι συνδαιτυμόνες δεν ξεπερνούσαν τους 150 σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου