Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΘΥΝΑΛ ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ n@utilia.gr

Αποκλειστική συνέντευξη στο mailto:n@utilia.gr παραχώρησε η Υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Ελπίδα Τσουρή.

Η συνέντευξη της κ. Τσουρή θα προβληθεί σε βίντεο που θα αναρτηθεί στο n@utilia.gr  ενώ τα μέλη του ιστολογίου θα ενημερωθούν με email.

Μεταξύ άλλων η Υφυπουργός μιλάει για το «αμαρτωλό ΥΕΝ», για τη μείωση των επιδοτήσεων στις άγονες γραμμές, για τον διαγωνισμό μελέτης που θα αφορά τη κοστολόγηση κάθε άγονης γραμμής ξεχωριστά και το
Μεταφορικό Ισοδύναμο, για τη 10μηνη απασχόληση των ναυτικών, τα θετικά και τα αρνητικά του ΥΘΥΝΑΛ, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, την Επιτροπή για τη Νησιωτική Πολιτική, την Ακτοπλοΐα και το θαλάσσιο τουρισμό.

Επίσης η Υφυπουργός απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για θέματα προσωπικά αλλά αιτιολογεί και την αγορά επίπλων για το γραφείο της και τα γραφεία των συνεργατών της, όπως και για το ποιος αγόρασε τις κουρτίνες της – απαντώντας έτσι σε δυσφημιστικά δημοσιεύματα – ενώ αποκαλύπτει και την αιτία που …εκτοπίστηκε στο Πασαλιμάνι αντί να της παραχωρηθούν έξι γραφεία στο νέο κτίριο του Υπουργείου στην Ακτή Βασιλειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου