Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ EGYPR AIR ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών για το οποίο υπήρξαν πληροφορίες ότι μετέφερε βόμβα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η έκτακτη προσγείωση κρίθηκε σκόπιμη όταν μέσα στο αεροσκάφος βρέθηκε σημείωμα με τη λέξη «βόμβα» στην αγγλική.

Για λόγους προληπτικούς, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του ελληνικού αεροδρομίου καθώς το αεροσκάφος βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο, ζητώντας άδεια για έκτακτη προσγείωση.


Ήδη οι 251 επιβάτες αποβιβάστηκαν και οδηγήθηκαν σε αίθουσα του αεροδρομίου ενώ το αεροσκάφος μετακινήθηκε σε ειδική ζώνη προκειμένου τόσο ο χώρος του όσο και οι αποσκευές να ερευνηθούν εξονυχιστικά.

Το αεροσκάφος της Egypt Air είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Κάρτιφ του Λονδίνου με προορισμό το Κάιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου