Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Τη προαγωγή του σε αρχιπλοίαρχο του αξιωματικού Λ.Σ. Βασίλειου Σκουντή αποφάσισε σήμερα το αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο Κρίσεων το οποίο συνεδρίασε παρουσία του προέδρου του αναθεωρητικού δικαστηρίου κ. Μακρή.

Το ίδιο Συμβούλιο έκρινε σε προακτέο κατ’ επιλογή τον λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Πλοίαρχο, Σταμάτη Ράπτη.

Τρεις ακόμα πλοίαρχοι που κρίθηκαν σήμερα, (Ποπολάνος, Τσικόγιας και Μοσχούτης) αποφασίστηκε να προαχθούν σε αρχιπλοιάρχους και να αποστρατευθούν σε ένα μήνα.

2 σχόλια:

  1. Πώς & ποιός, Αξιωματικός γνώριζε και μάλιστα διαμήνυε ότι τα νέα θα μαθευτούν πρώτα από τα "επίσημα δίκτυα" ενημέρωσης του Λ.Σ, όπως είναι τα blogs & όχι από τους υπηρεσιακούς παράγοντες; Δεν είναι βέβαια καινούργιο το φαινόμενο αλλά αναμέναμε ότι στα νέα οράματα & την οραματική εποχή που ευαγγελίζεται η νεόκοπη πολιτική ηγεσία, δεν θα επαναλαμβάνονταν.
    Απόλυτη ένδοια ήθους, αξιοπιστίας, πνεύματος
    και ανανέωσης.
    Με οράματα μόνον δεν κτίζεται ούτε εξελίσσεται ένα ταλαιπωρημένος Οργανισμός. Χρειάζονται έργα & πράξεις & όχι απλές δηλώσεις κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Κοντζόγλου,
    Επειδή έχει παρέλθει ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ πολύς χρόνος από την ημέρα του Συμβουλίου, που εσείς μας πληροφορήσατε με αποτελέσματα και ονόματα, μήπως σας είπαν πότε θα ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα? Αυτά καλέ, με την υπογραφή του Υπουργού. Κάτι κακές γλώσσες λένε ότι έχουν πολλά προβλήματα στην μεθόδευση, και οι διαπλεκόμενοι αναζητούν άλλες διεξόδους για τα απανωτά τους λάθη. Εσείς μήπως γνωρίζετε κάτι;

    Α.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου