Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΩΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα παραμείνει στα κρατητήρια ο Ντομινίκ Στρος Καν μετά την απόφαση του δικαστηρίου  της Νέας Υόρκης όπου προσήχθη λίγο μετά τις 5.00 μμ. (ώρα Ελλάδος).

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής και εξ' αιτίας της μεγάλης οικονομικής του επιφάνειας κανένα ύψος εγγύησης δεν θα ήταν ικανό να τον κρατήσει στις ΗΠΑ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μηνιαίες απολαβές του άλλοτε ισχυρού άνδρα ανέρχονται στις 550.000 ευρώ

Φαίνεται πάντως ότι οι διωκτικές αρχές έχουν βεβαιωθεί ότι είναι απολύτως αληθινές οι καταγγελίες της 32χρονης καμαριέρας η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Επιπλέον, μετά τη θαρραλέα καμαριέρα, ανοίγουν τα στόματα και άλλων γυναικών.  Όχι μόνον για τη "κινητικότητα"  του με διάφορες καμαριέρες των διαφόρων ξενοδοχείων αλλά φήμες αναφέρονται και για συμμετοχή του σε λέσχες ανταλλαγής συζύγων ενώ μήνυση ετοιμάζεται να του υποβάλει και μία δημοσιογράφος καθώς και μία παλιά συνεργάτιδα του όλες βέβαια για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ντομινίκ Στρος  Καν θα προσαχθεί στο δικαστήριο της Ν.Υ. την Παρασκευή όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κατηγορητήριο και με ποινές που φθάνουν έως και σε 20 χρόνια κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου