Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ



Το κατηγορητήριο της εισαγγελίας του Μονάχου για την υπόθεση Ferostaal κατονομάζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως αποδέκτη, μαζί με άλλα, άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, των χρηματικών ωφελημάτων των προμηθειών που διέθεσε η Ferostaal για την ανάθεση της σύμβασης κατασκευής των υποβρυχίων τύπου «214».

Το συμπέρασμα αυτό του εισαγγελέα στηρίζεται σε καταθέσεις πρώην στελεχών της Ferostaal, Χάουν και Μιούλεμπεκ που είναι κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση.

Από την πλευρά του κ. Τσοχατζόπουλου, πάντως, επισημαίνεται με αναφορά στις καταθέσεις των ίδιων προσώπων, ότι αυτοί υποθέτουν πως μέρος των προμηθειών δόθηκε σε παράγοντες που λάμβαναν αποφάσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν συγκεκριμένη γνώση σε ποιόν -και αν - έγιναν πληρωμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου