Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΛΑΓΙΑ

Στο χειρουργείο της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ερυθρού Σταυρού, βρίσκεται εδώ και τρεις ώρες η εντεταλμένη Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά (Πρόνοιας και Κοινωνικής Ωφέλειας) Πασχαλίνα Καλαγιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Καλαγιά τραυματίστηκε βαριά χθες το βράδυ στο λιμάνι του Λαυρίου.


Βρισκόταν σε σκάφος το οποίο ενώ "έδενε" έσπασε ο κάβος και την χτύπησε στο πόδι.. Αυτή την ώρα οι ορθοπαιδικοί χειρουργοί, δίνουν αγώνα για να διασωθεί το πόδι της.

Τα πιό πάνω αναρτήθηκαν από τον Blogger  "Εδώ Αθήναι... "  σήμερα στις 02:04:00 πμ  ενώ από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και με τίτλο: "Σοβαρός τραυματισμός επιβάτιδος Θ/Γ σκάφους στο Λαύριο",  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου ενημερώθηκε για περιστατικό σοβαρού τραυματισμού, στο αριστερό κάτω άκρο, επιβάτιδος της Θ/Γ «MARABU» σημαίας ΗΠΑ, κατά την διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης στον προβλήτα μπροστά από το Ναυτικό Όμιλο Λαυρίου.

Η τραυματισθείσα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», όπου παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λαυρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου