Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚοκίαση… ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ε!  δεν είναι και τίτλος τιμής σήμερα να δηλώνεις ΠΑΣΟΚος!  Ρωτήστε και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτό όμως υποστηρίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο τρίτος στην ιεραρχία του Λιμενικού, νομιζόμενος ότι έτσι υπονομεύει τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό. Στη πραγματικότητα μόλις γυρίσει την πλάτη του, τα μειδιάματα με νόημα δίνουν και παίρνουν!
Άντε όμως να βγει ο κ. Βαλεργάκης στο Σύνταγμα με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ για να δούμε πώς θα φύγει! Μάλλον θα χρειαστεί «μπρατσάκια» για να αποφύγει τον πνιγμό από το φτύσιμο που θα δεχθεί έστω κι αν εκείνος θα νομίζει ότι …βρέχει.

Άλλωστε τι μπορεί να προσφέρει σήμερα σε κάποιον η ιδιότητα του προσκείμενου σ’ ένα από τα λεγόμενα «μεγάλα» κόμματα, πέρα από το γεγονός ότι εξυπηρετεί  τον ίδιο. Π.χ. το παιδί του να υπηρετεί στο γραφείο ενός υπουργού, ο οποίος όμως συμμετέχει – πλέον - σε μία κυβέρνηση που δέχεται καθημερινά εκατομμύρια φάσκελα ακόμα και φάσκελα ομοϊδεατών.

Είναι κρίμα πάντως να νομίζει κάποιος ένστολος, ότι αποκτά περισσότερη αξία για την Υπηρεσία του, επειδή δηλώνει …πράσινος και γενικά προσκείμενος στο κυβερνητικό κόμα. Αυτό προφανώς αφορά και τον κ. Σπανάκο – νυν/τέως διευθυντή προσωπικού - ο οποίος πάσχει από την ίδια ναρκισσιστική ...ΠΑΣΟΚοκίαση.

Βέβαια, ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι την σήμερον ημέραν, χρειάζεται κάτι περισσότερο από θράσος – βλακεία μήπως; - για να δηλώνει κάποιος ΠΑΣΟΚος. Περαστικά τους!

ΥΓ: Αλλά τι να περιμένει κάποιος από έναν Επιτελάρχη ο οποίος μόλις πήρε τα τελευταία γαλόνια, έσπευσε να εξαφανιστεί με αναρρωτική για τρεις εβδομάδες ώστε οι άλλοι να «βγάλουν τα φίδια από τη τρύπα»;

ΥΓ2: Ως γνωστόν τα «πράσινα» είναι …ανακυκλώσιμα!

ΥΓ3: Αλήθεια, με τι ασχολείται ο επιτελάρχης του Λ.Σ.; Γιατί δεν φαίνεται πουθενά το έργο του; Πάντως ο Αρχηγός δεν φαίνεται να μασάει, έστω κι αν προσκαλεί – αναγκαστικά – τον Επιτελάρχη στο καθημερινό μεσημεριανό φαγητό.

ΥΓ4: Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Επιτελάρχη δεν θα ήθελε να είναι ακόμα και ο κ. Σπανάκος!  Και μάλλον αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος.







1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ "ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ" ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΕΑΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΟΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΘ/ΧΟΣ ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟ. ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΟΥΝΕ ΗΝΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ. ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΚΙΑΛΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ ΣΕ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΓΡΟΘΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ, ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΤΣΕ ΞΕΓΙΒΕΝΤΙΣΜΕΝΟΙ.

    (Από σχόλιο στο μπλογκ Κυβερνήτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου