Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΕΝ

Συναντήθηκε με τους Συνταξιούχους Πλοίαρχους του  Εμπορικού Ναυτικού.


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Πλοιάρχων Ε.Ν (ΠΕΣΠΕΝ) στα γραφεία της στον Πειραιά.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Ε.Ν (ΠΕΠΕΝ) κ. Γεώργιος Βλάχος.


Η ατζέντα υπήρξε αρκετά πλούσια, καθώς ανταλλάχθηκαν απόψεις για πολλά θέματα. Για την κατάργηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, για ζητήματα ναυτιλίας και ναυτιλιακής πολιτικής, για τη μη εφαρμογή του νόμου 3075/2002, το αβέβαιο μέλλον των συντάξεων και επικουρικών, τα προβλήματα του ΝΑΤ και του Οίκου Ναύτου, καθώς και την αυξανόμενη ανεργία

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Πλακιωτάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή συνάντηση ήταν εποικοδομητική και χρήσιμη. Συζητήθηκαν πολλά και σημαντικά ζητήματα, διότι –κακά τα ψέματα- τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους και φυσικά για τους ναυτικούς μας, λόγω συχνά λανθασμένων χειρισμών της ίδιας της Κυβέρνησης.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της σέβεται και αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο τον οποίο διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν για το ελληνικό «θαύμα» της εμπορικής μας ναυτιλίας όλοι ανεξαιρέτως οι ναυτικοί.

Βούλησή μας, όπως δεσμεύθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Σαμαράς, είναι η ενίσχυσή της, με πρώτο βήμα την επανίδρυση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας δίπλα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου