Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΤΑ "ΒΡΟΝΤΗΞΕ" ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΤΣΑΚΑΣ


ΜΕΓΑΣ αναβρασμός επικρατεί στο κυβερνητικό "στρατόπεδο" καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές του "Κινήματος", εγκαταλείπουν την αποτυχημένη συνταγή της κυβέρνησης για έξοδο από την οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με το blog  "ΕΔΩ ΑΘΗΝΑΙ"  http://xanthidisathens.blogspot.com/2011/06/blog-post_1927.html,%20την την παραίτησή του από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε σήμερα ο πρώην υπουργός καιβουλευτής Αντώνης Κοτσακάς. Σε επιστολή του προς τον Γ.Α. Παπανδρέου, τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχ. Καρχιμάκη και με κοινοποίηση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Κοτσακάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παραιτείται «από το τέως ΠΑΣΟΚ», διευκρινίζοντας εξαρχής ότι «δεν φεύγω εγώ από το Κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ».


Στην ίδια επιστολή ο κ. Κοτσακάς επισημαίνει πως θα παραμείνει ανένταχτος στον ιδεολογικό του χώρο αγωνιζόμενος για τις αρχές και τις αξίες που υπηρέτησε από το 1974.

Πηγή:  http://xanthidisathens.blogspot.com/2011/06/blog-post_1927.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου