Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ "ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Με χιλιάδες πολίτες να έχουν ασφυκτικά περικυκλώσει τη βουλή, με προσπάθειες παρεμπόδισης των βουλευτών να εισέλθουν στο κοινοβούλιο και με τον Πρωθυπουργό να συναντάται σε λίγα λεπτά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η χώρα σήμερα γυρίζει σελίδα.

Ευτυχώς η ΕΣΗΕΑ ανέστειλε την απεργία των δημοσιογράφων - οι οποίοι προφανώς δεν έπρεπε να απεργούν σήμερα - και έτσι όσοι πολίτες βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν με ζωντανές πλέον συνδέσεις τα γεγονότα.

Εδώ και λίγη ώρα, εκατοντάδες  διαδηλωτές αυτή την ώρα προσπαθούν να ρίξουν το σιδερένιο φράκτη που έχει στηθεί στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής, στη Βασιλίσσης Σοφίας.



Νωρίτερα  άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους πολίτες από τον φράκτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου