Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Σύσσωμο ΟΧΙ από τον Πειραιά για το ξεπούλημα του ΟΛΠ

Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί!  Ο άλλωτε υπέρμαχος του ξεπουλήματος του ΟΛΠ Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε στροφή 180ο, τώρα που απέναντί του είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

¨Ετσι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά, ομόφωνα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου να μην πουληθεί το λιμάνι του Πειραιά.

«Ο Πειραιάς δεν πουλάει το λιμάνι του. Η Ελλάδα δεν πουλάει το λιμάνι της. Υπάρχουν στιγμές ευθύνης για όλους μας. Θέλω να ελπίζω ότι θα επικρατήσει σωφροσύνη στην Κυβέρνηση. Δεν μπορεί να το κάνει χωρίς τη συγκατάθεση του Πειραϊκού λαού. Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.»

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ενημερώθηκε ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην πώληση των ΟΛΠ, ΟΤΕ, ΟΛΘ και Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα πάντα με το Δελτίο Τύπου, ο κ. Μιχαλολιάκος, αμέσως, απέσυρε τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης, τονίζοντας ότι, είναι η ώρα των έργων και όχι των λόγων και κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν ομόφωνη απόφαση και να πουν ένα μεγάλο όχι, στην πώληση του λιμανιού.

Βεβαίως, κανείς δεν ξεχνά, ότι τόσο ο κ. Μιχαλολιάκος, όσο και όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ., είχαν ταχθεί υπέρ της παραχώρησης των φιλέτων του ΟΛΠ και του ΟΛΘ και μάλιστα για 40 και πλέον έτη, σε ιδιώτες.  Η τελευταία δε ενέργεια του κ. Μιχαλολιάκου, είναι προφανές ότι δεν υπαγορεύθηκε από "πατριωτισμό" αλλά μόνον και μόνον από μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Αντίθετα, συνεπής στις θέσεις του, ήταν ο  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Πολιτών – Καθαρή Συμφωνία» κ. Γιάννης Μίχας, ο οποίος και κατέθεσε πρόταση με την οποία ζητεί τουλάχιστον το 51% του Ο.Λ.Π., να παραμείνει στον έλεγχο του δημοσίου.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά» κ. Ελπίδα Παντελάκη, τόνισε ότι είναι κατά της πώλησης του Ο.Λ.Π. και κατά αυτής της πολιτικής. Ο κόσμος χρειάζεται να παλέψει συνολικά για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και της εξουσίας μέχρι ο λαός να μπορέσει να συνειδητοποιήσει τη δύναμη του και να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία στον Πειραιά» κ. Γιάννης Καρδαράς, τάχθηκε κατά της πώλησης του λιμανιού.

Οι δημοτικές παρατάξεις «Πειραιάς – Πόλη - Θρύλος» και «Πειραιάς Όλοι μαζί», καθώς και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Βλαχάκος, τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου