Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ

Στον ευτελισμό του Λιμενικού Σώματος οδηγούν δυστυχώς οι αποκαλύψεις για τη συγκάλυψη του σκανδάλου με πρωταγωνιστές ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του Λιμενικού και οι οποίες αφορούν τον διαγωνισμό για την κατάταξη των εξήντα Δόκιμων Σημαιοφόρων στο Λιμενικό Σώμα.

- Ποιος τηλεφώνησε στην υποψήφια που υποχρέωσε όλους τους εξεταζόμενους να την περιμένουν ως τις δέκα παρα δέκα (9.50) στην Σχολή Ευελπίδων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011;



- Ποιος καλύπτει τον "τηλεφωνητή" ;

-  Ποιος δήλωσε ότι θα έκανε ΕΔΕ για το θέμα του "τηλεφωνητή" αλλά το ...ξέχασε;
- Ποια είναι η ιδιότητα του "τηλεφωνητή" ;

- Γιατί το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων δεν έκανε το καθήκον του ώστε να αξιοποιηθεί το αποδεικτικό υλικό;

- Ποιος από το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων έδωσε χαρτί και καλαμάρι τα στοιχεία που πήρε από κατάθεση του nextok ;

- Ποιος μέσα στο γραφείο του δήλωσε σε αξιωματικούς ότι τάχα μας απείλησε τηλεφωνικά ότι θα μας κλείσει το nextok και θα μας βάλει φυλακή;   Είναι προφανές ότι μόνο μία ...κότα θα έλεγε ότι τάχα μας απείλησε ενώ δεν έχει τέτοια κότσια, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι εδώ κάνουμε ρεπορτάζ και δεν γράφουμε μυθιστορήματα.

Γι αυτό και όχι μόνον, αλλά κυρίως για την αγωνία που έζησαν όλοι οι έντιμοι - χωρίς μπάρμπα στη Κορώνη - υποψήφιοι,  όλα  θα αποκαλυφθούν από το nextok.  ΟΛΑ!


*** *** *** *** *** ***
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον Ελληνικά και όχι κεφαλαία ή γκρίνγκλις

*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου