Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨ. ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ

Συγκάλυψη επιχείρησε μέλος  της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με την ευνοημένη υποψήφια η οποία διαγωνίστηκε - και πέτυχε τελικά - για να καταταγεί στους Δόκιμους Σημαιοφόρους. 

 Ό απότερός του στόχος ήταν διπλός:
α)  Να μην προσβληθεί το κύρος του Λιμενικού Σώματος και να μην αποκαλυφθεί η βρόμα και η δυσοδία που πνίγει το "Σπίτι του Λιμενικού" όπως αποκαλεί το κτίριο όπου στεγάζεται το Αρχηγείο Λ.Σ., (πρώην ΥΕΝ) και
β)  Να μην ακυρωθούν οι διαδικασίες των διαγωνισμών για τη κατάταξη των εξήντα Δόκιμων Σημαιοφόρων.

Προφανώς όμως η υπογράφουσα, δεν ξύπνησε το πρωί του  Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου 2011, και σκέφτηκε:  "Ωραία ημέρα σήμερα.  Δεν παρατάω την οικογένειά μου για όλο το Σαββατοκυρίακο και να φτιάξω μια ωραία μυθιστορηματική ιστορία σε βάρος του Λιμενικού Σώματος;"

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι :  Τα μέλη οικογένειας ενός εκ των δεκάδων υποψηφίων που πέτυχαν στις αθλητικές δοκιμασίες, έπεσαν από τα σύννεφα όταν το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2011, μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των μέχρι τότε επιτυχόντων,  διαπίστωσαν ότι ανάμεσα σε εκείνους που πήραν το εισιτήριο για τις γραπτές εξετάσεις, υπήρχε και άτομο που είχε αποτύχει στο αγώνισμα των 1000 μέτρων.  Αυτή η οικογένεια επικοινώνησε μαζί μας, και μας προσκάλεσε στο χώρο της όπου μας απέδειξε ότι το συγκεκριμένο άτομο, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσα στους επιτυχόντες.

Ακολούθησε η πρώτη μας αναφορά "ΜΕ ΠΟΙΕΣ ...ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ;"   http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_6773.html
με σκοπό να αφυπνήσουμε τους αρμόδιους ώστε να κινηθούν άμεσα,  να λάβουν γνώση των αποδεικτικών στοιχείων  και να αποκατασταθεί η αδικία,  δεδομένου ότι το άτομο αυτό εάν πετύχαινε στις γραπτές εξετάσεις θα αφαιρούσε τη θέση από κάποιον που επάξια είχε περάσει τις αθλητικές δοκιμασίες.

Εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα, δεν είχε σημειωθεί καμία αντίδραση από την ηγεσία του Λιμενικού και παρά το γεγονός ότι η υπογράφουσα από την πρώτη στιγμή μερίμνησε για την ενημέρωσή τόσο της πολιτικής όσο και της στρατιωτικής ηγεσίας του Λ.Σ. μέσω του Γραφείου Τύπου του Λ.Σ.  αλλά και ιδιαιτέρως μέλους της ηγεσίας του Σώματος με αποστολή προσωπικού ηλεκτρονικού μηνύματος (email).

Την επόμενη μέρα 4 Σεπτεμβρίου 2011 και αφού ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός έμαθε μέσω τρίτων προσώπων την αγανάκτησή μας για την αδιαφορία του, επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά και ζήτησε πληροφορίες ενώ μας έδωσε και οδηγίες για το τι θα έπρεπε να γράψουμε προκειμένου ο ίδιος να έχει λόγο για να κινηθεί και να ζητήσει από τις υπηρεσίες του να κινητοποιηθούν.  Φαίνεται ότι δεν του έφθασε η πρώτη μας αναφορά.  Προφανώς όμως, στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε άλλα...

Ακολούθησε το ρεπορτάζ μας:  ΑΤΡΑΝΤΑΚΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ  (Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές μέσα στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος)  http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_8884.html όπου μεταξύ άλλων αναφέραμε:  " Σύμφωνα με τις καταγγελίες αλλά και τα αδιάψευστα στοιχεία που το nextok έχει στη διάθεσή του, ορισμένοι υποψήφιοι και υποψήφιες, πέρασαν στους επιτυχόντες αν και είχαν αποτυχίες σε διάφορα αθλήματα ενώ στο αγώνισμα του δρόμου 1000 μέτρων είχαν τερματίσει μετά από αποτυχόντες...".

Φαντάζεται λοιπόν ο καθένας την έκπληξη που ένιωσαν όσοι υποψήφιοι/ες  διαπίστωσαν ότι άτομο που απέτυχε στο αγώνισμα των 1000 μέτρων -  καθώς κάλυψε την απόσταση με χρόνο άνω των έξι λεπτών - αντί των 4 λεπτών και 30 δευτερολέπτων - βρισκόταν ανάμεσα στους επιτυχόντες.!

Το λιγότερο που σκέφτηκαν όλοι, ήταν πως ο διαγωνισμός ήταν ...στημένος.  Και φυσικά το πιο σίγουρο ήταν πως στημένος μπορεί να μην ήταν ο διαγωνισμός, κάποιοι όμως έπαιζαν τον ρόλο του "προστάτη" για ελάχιστα άτομα τα οποία όμως με τις πλάτες του "μπάρπα απ τη Κορώνη",  θα καταλάμβαναν μία θέση που θα έκλεβαν από συνυποψήφιό τους.  Και προφανώς όλα αυτά έγιναν ερήμην του Υπουργού Χρήστου Παπουτσή ο οποίος τους εμπιστεύθηκε την αδιάβλητη πραγματοποίηση των διαγωνισμών.

Και ποιος θα μπορούσε να ήταν αυτός ο "μπάρπας";  Εδώ υπήρχε ομολογούμε μυστήριο.  Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Η συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση, γιατί εδώ θα γραφτεί όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ είτε αρέσει είτε όχι στο ...σπίτι του Λιμενικού.

*** *** *** *** *** ***
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.  
Γράφετε μόνον Ελληνικά και όχι  κεφαλαία ή γκρίνγκλις
 *** *** *** *** *** ***

3 σχόλια:

  1. Καλή σας ημέρα. Συμβαίνει να είμαι επιλαχών – επιτυχών Δόκιμος Σημαιοφόρος. Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι κάποιος συνυποψήφιος – επίσης επιλαχών - μέσω του δικηγόρου του υπέβαλλε ένσταση κατά του διαγωνισμού. Θερμή παράκληση, εάν το επιθυμεί εκείνος και οποιοσδήποτε ας επικοινωνήσει με τα ποιο πάνω τηλ. Του blog στο οποίο άφησα τον προσωπικό μου αριθμό, προκειμένου να κάνουμε μια συντονισμένη προσπαθεια, διοτι υπάρχουν δυστυχώς ενδείξεις ότι και η επιτυχία κάποιων άλλων συνυποψήφιων υπήρξε και αυτή...συντονισμένη! Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι για να βαλουν μερικοι και μερικες μυαλο..ναι ρε να ακυρωθει ο διαγωνισμος και να γινει με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασιες και να περασουν οσοι Πραγματικα αξιζουν κυριε ''ΥΠΟΥΡΓΕ''και οχι να φωναζετε μεσα στους διαδρομους του υπουργειου σας και καλα να σας φοβηθουν αυτοι που σας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα σας!!!Αλλα τσαμπα το σαλιο μου χαλαω και μαζι λεφτα και τοσο κοπο χαμενο να διαβαζω απο τη μερα που βγηκε η προκυριξη και να πηγαινοερχομαι απο νησι στην Αθηνα επειδη ειμαστε και πολυ ευκαταστατοι...και ο αλλος με λευκη κολλα να περναει.....ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ μου εισαι αξιος της μοιρας σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΧΟΥΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΟΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠ ΕΞΩ ΕΜΕΙΝΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ..ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ....ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου