Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ - ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αγανάκτηση επικρατεί μεταξύ των επιλαχόντων- επιτυχόντων Δόκιμων Σημαιοφόρων μετά από όσα έζήσαν - και μερικοί μας μετέφεραν - κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών για την κατάταξη εξήντα ατόμων στις ταξεις του Λιμενικού Σώματος. 

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε τουλάχιστον μία αίτηση ακύρωσης του Διαγωνισμού στον ΑΣΕΠ ενώ υποψήφιοι επικοινωνούν με το nextok ζητώντας πληροφορίες για τον τρόπο προσφυγής κλπ.

Μεταξύ άλλων σε προηγούμενη ανάρτηση ελήφθη και το ακόλουθο μήνυμα:  "Καλή σας ημέρα.  Συμβαίνει να είμαι επιλαχών – επιτυχών Δόκιμος Σημαιοφόρος.  Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι κάποιος συνυποψήφιος – επίσης επιλαχών - μέσω του δικηγόρου του υπέβαλλε ένσταση κατά του διαγωνισμού.  Θερμή παράκληση,  εάν το επιθυμεί εκείνος και οποιοσδήποτε, ας επικοινωνήσει με τα ποιο πάνω τηλ. του blog στο οποίο άφησα τον προσωπικό μου αριθμό,  προκειμένου να κάνουμε μια συντονισμένη προσπαθεια, διοτι υπάρχουν δυστυχώς ενδείξεις ότι και η επιτυχία κάποιων άλλων συνυποψήφιων υπήρξε και αυτή...συντονισμένη!  Ευχαριστώ πολύ".

Ο υποψήφιος ο οποίος μας ζήτησε και μέσω email να διατηρήσουμε την ανωνυμία του, άφησε στη διάθεση του nextok τα στοιχεία του ώστε εάν άλλος υποψήφιος που προσέφυγε ή προτίθεται να προσφύγει στον ΑΣΕΠ να επικοινωνήσει μαζί του.

*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το ευπρεπές σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου