Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

“ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ”


Μια πολύ όμορφη εκδήλωση με τραγούδια  σε ποίηση και στίχους του Πόλυ Κυριάκου θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011, 8:00 μμ σε αίθουσα του "The Cathedral School, New York, NY".

Η εκδήλωση θα γίνει για την οικονομική ενίσχυση του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού GAEPIS (Hellenic Public Radio Cosmos FM 91.5) στον οποίο προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους αρκετοί διακεκριμένοι ομογενείς, κάτοικοι των ΗΠΑ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστούν ποιήματα όπως επίσης και τραγούδια σε στοίχους του Πόλυ Κυριάκου, αν και ο καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί κατα καιρούς με πολύ σημαντικούς συνθέτες και τραγουδιστές του Ελληνικού και του Κυπριακού πενταγράμμου.


Ο Πόλυς Κυριάκου ο οποίος ζει και εργάζεται στη Ν.Υόρκη ως γραφίστας, γεννήθηκε στη Λευκωσία και από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ποίηση.  Σήμερα μερικές δεκάδες τραγούδια του, έγιναν επιτυχίες από τον Γιώργο Νταλάρα, τον Παντελή Θαλασσινό και άλλους.

Στην εκδήλωση  θα βρίσκεται ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Σταύρος Σιόλας από την Ελλάδα, με τον οποίο ο Πόλυς Κυριάκου έκανε πρόσφατα μια δισκογραφική συνεργασία (δίσκος “Στα μισά της νύχτας”).




Επίσης, θα συμμετέχουν με τις υπέροχες φωνές τους η Γιάννα Κατσαγεώργη, μαζί με την χαρισματική δεκατετράχρονη κόρη της Ιλεάνα Εξάρα.



Στην απαγγελία, θα τιμήσει με την παρουσία της η ποιήτρια Σύλβια Μούζουρου, όπως επίσης και οι ηθοποιοί Τζοάννα Κυριάκου και Φαίη Ταμιωλάκη.



Την μουσική επιμελείται ο εξαιρετικός μουσικός και κιθαρίστας Σπύρος Εξάρας. Η παρουσίαση θα γίνει από τον γνωστό ομογενή διακεκριμένο ηθοποιό και πρώην διευθυντή του Cosmos FM Γιάννη Σιμωνίδη.


Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για κρατήσεις  επικοινώνησε με το Cosmos FM ~ ΤΗΛ: 001.718.204.8900 ~ Email: cosmosfm@gaepis.org ~  Επίσης κρατήσεις γίνονται και με απευθείας επικοινωνία με τον Πόλυ Κυριάκου στο face book: Polys Kyriakou

To nextok.blogspot.com εύχεται από καρδιάς σε όλους τους ομογενείς να ζήσουν υπέροχες στιγμές και στους διοργανωτές και να έχει η εκδήλωσή τους μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου